Deloitte On the Spot

Esa Kinnunen, sijoittaja ja hallitusammattilainen: "Oltiin hullunrohkeita."

Episode Summary

Mitä kuuluu kasvuyhtiö? Technology Fast 50 -erikoisjaksoissa tavataan Deloitten Fast 50 -listalla aiemmin olleita yrityksiä.

Episode Notes

Deloitten On the Spot -podcastin Technology Fast 50 -erikoisjaksoissa aiheena on kasvuyritykset. Tässä jaksossa sijoittaja ja hallitusammattilainen Esa Kinnunen ja Deloitten kasvuyrityspalveluista vastaava Joni Pitkäranta keskustelevat kasvuyrityksistä.

Esa Kinnunen on entinen Nordcloudin toimitusjohtaja ja isossa osassa yrityksen kasvutarinaa. Pilvipalvelujen käyttöönottopalvelujen, sovellusten muutos - ja hallintapalvelujen tarjoaja Nordcloud voitti Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa vuonna 2016.  Millaisia käännekohtia ja haasteita nopeasti kasvaneen yrityksen matkan varrella on ollut?  

Uuden markkinan ja kansainvälisen uran avaaminen vaatii kasvuyhtiöltä paljon. Lisäksi jatkuva kasvun paine tuo omat haasteensa kasvuyrityksen rahoitukselle. Kassa on usein ohut, eikä vääriin liikkeisiin ole varaa.  Mistä tietää, ollaanko oikealla polulla?

Urheilijan urasta nuorempana haaveillut Esa on nykyisin hallitusammattilainen. Miltä Suomen aluskasvillisuus näyttää tällä hetkellä sijoitus- ja hallitusammattilaisen näkökulmasta? Mitkä teemat ovat nosteessa ja missä ollaan vahvoja? Entä minkä neuvon Esa haluaa antaa kasvuyrityksille?